WIE ZIJN WIJ

All-bouw Zaanstad is al sinds 2009 een betrouwbaar en meedenkend bedrijf met allround vakmensen in dienst en een groep trouwe onderaannemers om zich heen. Vol enthousiasme pakken wij elk project aan. Van een kleine storing tot een groot project.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland en een SBB erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om leerlingen te mogen opleiden en zo onze vakkennis mogen doorgeven.

WAT DOEN WIJ

Onderhoud
Van werkzaamheden binnen het dagelijkse onderhoud, zoals het verhelpen van lekkages, verstopte rioleringen, het sluitend en/of gangbaar maken van deuren etc., tot het uitvoeren van werkzaamheden binnen het groot onderhoud, zoals reparatie/vervanging van het dak, periodiek schilderwerk, onderhoud aan balkons etc.

Renovatie
Het aanpassen van een gebouw aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid, etc. Hierbij gebruiken we zowel oude als nieuwe materialen en technieken.

Voorbeelden zijn een dakrenovatie waarbij de kap geïsoleerd wordt van buitenaf, het vervangen van enkel glas voor dubbel glas of het compleet renoveren van een badkamer.

Verbouw
Het plaatsen en/of uitbreken van muren of het uitbreiden van een woonruimte d.m.v. een dakopbouw/-kapel of aanbouw.

10 JAAR ERVARING

Wij zijn een jong bedrijf met de gezonde ambitie het beste aannemersbedrijf in de regio te zijn. Vakkundig, veilig en tegen een eerlijke prijs.

UITSLUITEND DE BESTE MATERIALEN

Wij werken met de A-merken binnen de professionele markt en kennen daarvan de productspecificaties en toepassingsmogelijkheden.

GECERTIFICEERD

Wij zijn aangesloten bij diverse branche verenigingen binnen de bouwsector. Dat betekent dat wij ons binnen het vakgebied aantoonbaar onderscheiden.