ONZE

Diensten

Verbouwing

Van het doorbreken van wanden tot het plaatsen van aanbouwen en dakkapellen.

 

--

Badkamers

Wij werken samen met diverse partners om uw droom badkamer te kunnen realiseren. Van aankoop tot oplevering.

Wij verzorgen de verbouwing van A tot Z. Vanaf het afdekken van de loopgedeelten en het slopen van de oude badkamer tot het afmonteren van het sanitair en het kitwerk. Wij hebben de beschikking over vakkundig personeel waarbij service en kwaliteit voorop staan.

NAAR HET TOILET OF DOUCHEN TIJDENS DE VERBOUWING? GEEN ENKEL PROBLEEM! WIJ DENKEN GRAAG MEE EN HEBBEN DAN OOK DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN NOODOPLOSSINGEN.Renovatie

Is uw pand aan modernisering toe, zonder dat de oude kenmerken verdwijnen, of wilt u juist een compleet nieuwe uitstraling? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. In een nauw samenwerkingsverband kunnen wij u adviseren en stappen zetten naar het renoveren van uw pand.

Heeft u alles al uitgewerkt en zoekt u enkel de juiste partij, dan kunnen wij ten alle tijden een begroting maken voor deze renovatie.

 

Onderhoud

Wij verzorgen het dagelijks onderhoud voor VVE beheerders, horeca exploitanten en vastgoed beheerders. Zodra wij melding van een storing ontvangen, pakken wij dit direct op. Wij nemen (indien nodig) contact op met de huurders om direct een afspraak in te plannen en de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Onze ervaren allround technisch medewerkers kunnen de problemen vaak direct oplossen. Indien dit niet het geval is of wanneer er vervolg werkzaamheden aan te pas komen, hebben wij een korte lijn met onze vaste loodgieters en elektriciens om dit direct te laten inplannen.

 

ONTZORGEN 

Tevens kunnen wij eigenaren ontzorgen door in direct-contact te staan met de huurders. Wanneer er zich problemen voordoen, neemt de huurder contact met ons op, waarna wij de storing (indien mogelijk) direct verhelpen. Dit koppelen wij vervolgens terug naar de klant. Wanneer er grotere problemen spelen zullen wij eerst een offerte uitbrengen alvorens wij dit uitvoeren.