Wie zijn wij

All-bouw Zaanstad is al sinds 2009 een betrouwbaar en meedenkend bedrijf met allround vakmensen in dienst en een groep trouwe onderaannemers om zich heen. Vol enthousiasme pakken wij elk project aan. Van een kleine storing tot een groot project.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland en een SBB erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om leerlingen te mogen opleiden en zo onze vakkennis mogen doorgeven.

Ons team

Nathan Prins

Nathan Prins

Functie: Algemeen directeur

Over Nathan is al werkzaam bij All-Bouw Zaanstad b.v. sinds het begin in 2009. Vanaf 2017 is Nathan vooral achter zijn computer te vinden of onderweg naar potentiële klanten.

Jordy van der Heide

Jordy van der Heide

Functie Algemeen directeur & oprichter van All-Bouw Zaanstad

Over Op het moment dat Jordy klaar was met zijn opleiding timmerman besloot hij zijn horizon te verbreden door voor zichzelf te beginnen eind 2009. Nu bijna 10 jaar verder is hij vooral veel onderweg of te vinden bij onze mannen op de werkvloer ter controle van de werkzaamheden.

Ricardo Stevens

Ricardo Stevens

Functie All-Round Timmerman

Over Ricardo is onze meest veelzijdige timmerman. Hij is dan ook vaak te vinden op onze grote langlopende projecten als voorman.